SPECIALS

Le Cheval d'Or biedt naast haar vakantieverblijf ook speciale vakantieweken en cursussen aan. 
In 2019 worden er drie leuke en leerzame 'specials' georganiseerd:

BE YOUR OWN
 HAPPINESS - SPECIAL 
25 Mei-1 Juni 2019 
Door: Angela Heijboer, Natuurcoach en Paardencoach.

Wil jij dít voorjaar nog een persoonlijke ontwikkelingsreis maken in Frankrijk? Een week lang ervaren hoe het is om te ontpoppen van rups tot vlinder, vrij van 'oude' beperkende overtuigingen, gedragingen en angsten?

Ervaren hoe jij je eigen geluk kan ervaren én maken? Dan is deze week iets voor jou! Angela Heijboer, natuurcoach en paardencoach, organiseert op onze locatie een inspirerende week waarin JIJ centraal staat. In tien workshops neemt Angela je stap voor stap mee in jouw innerlijke reis, en begeleid ze je in jouw eigen 'ontpop'proces. Daarbij werkt Angela samen met onze paarden, de natuur én zet ze haar jarenlange kennis en kunde als coach in. Een cadeau voor jezelf! 

Prijs: € 555,00 per deelnemer, inclusief heerlijke lunches en verblijf
Mail: info@angela-heijboer.com voor meer informatie en aanmelding. 


FOOTPRINT IN FRANKRIJK - SPECIAL 
13-20 Juli 2019 
Door: Karin van Dijk, Theaterdocent, dramacoach en Gedragstrainer voor Mens&Paard. 

Kies jij...voor meer PERSOONLIJK LEIDERSCHAP, en heb je zin om dit te vergroten tijdens een zonnige week in Frankrijk? Lees verder... en zet je eerste stap!

Vergroot jouw innerlijke kracht en zelfexpressie, tijdens deze cursusweek met THEATER ÉN PAARDEN onder de Franse zon. In een kleine groep ontdek je wat jouw 'footprint' is, jouw persoonlijke kracht, en leer je hoe je deze volledig kan benutten.

Ik ga met je op zoek naar kanten van jezelf, die anderen en jijzelf misschien nog niet hebben gezien. Om jou te begeleiden, zet ik mijn twee krachtige coaching tools in: theatertechnieken en paarden. Een unieke werkwijze!

Je leert vrijer en creatiever te zijn in je expressie. Je leert hoe je via je lichaamstaal duidelijk invloed kunt uitoefenen op je omgeving. Zodat wie jij bent, zo optimaal mogelijk gezien en gehoord kan worden, op de momenten dat jij dat wilt. In welke 'rol' je ook bent (moeder, leidinggevende, werknemer).

Tijdens deze speelse en grensverleggende week is er natuurlijk ook tijd voor ontspanning.

Footprint en PAARDEN:

Van de paarden kunnen wij erg veel leren. Zij zijn de allerbeste leermeesters als het gaat om volledig jezelf zijn in het hier en nu, en in grenzen aangeven. Zij spiegelen als geen ander ons (onbewuste) gedrag. Ze reageren direct op onze lichaamstaal, energie en intenties. Deze liefdevolle leermeesters zijn dan ook een geweldige hulp tijdens deze week. De oefeningen met de paarden doen we met de voeten op de grond.

Footprint en THEATER:

Theater is een effectief en speels middel om te ontdekken én ervaren wat jouw sterke kanten zijn en waar nog remmingen of valkuilen op de loer liggen. Via verbale en non-verbale improvisatie, het spelen vanuit karaktertypes en oefeningen om je lichaamsbewustzijn te trainen, vergroot je je innerlijke kracht en expressie. Je versterkt jouw 'Footprint'!

De begeleiding wordt afgestemd op het niveau van de cursist. Daarom is ervaring met paarden en/of theater voor deze week niet vereist. Je bent van harte welkom!

Prijs: € 795,00 per deelnemer, inclusief heerlijke lunches en verblijf

Mail: footprintinfrankrijk@gmail.com voor meer informatie en aanmelding. 


PAARDEN SPECIAL 
20-25 september 2019
Door: Charlotte Peters-Berkhout, paardentrainer, instructrice en gedragsdeskundige voor mens en paard. 

Een vijfdaagse cursus met paarden in de hoofdrol! In deze paarden-special leer je in theorie meer over paardengedrag en kuddegedrag, typen paarden, de manier waarop paarden leren én ga je in de praktijk direct met het geleerde aan de slag. Je krijgt dagelijks los- en grondwerklessen, en je kunt kiezen voor rijlessen, buitenritten en wandelingen met het paard. Haal je paarden-hart op tijdens deze leuke vakantie!

De PAARDEN-special is inclusief:
*4 lunchmaaltijden en een lichte avondmaaltijd op eerste dag;
*5 overnachtingen in volledig ingerichte gite of luxe safarilodgetent (beddengoed en handdoeken inbegrepen);
*4 dagen 'vol'paarden, in theorie en praktijk
*Theorie materiaal op papier

Prijs: € 595,00 per deelnemer

Mail: info@lechevaldor.com voor meer informatie en aanmelding.